Inloopbijeenkomst op elke maandagmorgen
Elke maandagmorgen bent u van 10:00 tot 12:00 van harte welkom op onze locatie aan de Burgemeester Bletzstraat 74, 1109 AM, Amsterdam (Driemond). U kunt hier terecht met vragen bijvoorbeeld over voorouderonderzoek. Tevens kunt u lid worden of een van onze boekjes aanschaffen. Maar u kunt vanzelfsprekend ook zomaar langs komen voor een praatje, een mooi verhaal of om onze uitgebreide bibliotheek in te zien.

Kringbijeenkomsten op elke eerste donderdag van de maand
Hebt u belangstelling voor de historie van Driemond? Denkt u er wellicht over om mee te doen, of hebt u informatie voor de Historische Kring? U bent altijd van harte welkom op een Kringbijeenkomst!
Deze bijeenkomsten worden gehouden elke eerste donderdag van de maand van 20.00 tot 21.30 uur in het MatchZO-gebouw aan de Stammerlandweg 10, 1109 BR Amsterdam (Driemond).
De vergadering van 5 december wordt vanwege de Sinterklaasviering verplaatst naar 12 december.

Algemene ledenvergadering
Deze vond dit jaar plaats op 4 april, van 20:00 tot 21:00. Na afloop werd er een lezing verzorgd over de geschiedenis van de waterwegen waaraan Driemond ligt.

Verslagen van de bijeenkomsten en van de algemene ledenvergadering kunnen worden ingezien op het besloten "alleen voor leden" gedeelte van de website.