Inloopbijeenkomst op elke maandagmorgen
Elke maandagmorgen bent u van 10:00 tot 12:00 van harte welkom op onze locatie aan de Burgemeester Bletzstraat 74, 1109 AM, Amsterdam (Driemond).
Kom gerust eens langs voor een praatje, een mooi verhaal of om onze uitgebreide bibliotheek in te zien.

Kringbijeenkomsten op elke eerste donderdag van de maand
Hebt u belangstelling voor de historie van Driemond? Denkt u er wellicht over om mee te doen, of hebt u informatie voor de Historische Kring? U bent altijd van harte welkom op een Kringbijeenkomst!
Deze bijeenkomsten worden gehouden elke eerste donderdag van de maand van 20.00 tot 21.30 uur in het MatchZO-gebouw aan de Stammerlandweg 10, 1109 BR Amsterdam (Driemond).

Open Huis op elke 2e zaterdag van de maand
Elke 2e zaterdag van de maand houden we van 14:00 tot 16:00 open huis in de Burgemeester Bletzstraat 74, 1109 AM, Amsterdam (Driemond).
Soms wordt er een workshop of voordracht gehouden. Ook kunt u hier terecht met vragen bijvoorbeeld over voorouder-onderzoek. Tevens kunt u lid worden of een van onze boekjes aanschaffen.

Verslagen van de bijeenkomsten en van de algemene ledenvergadering kunnen worden ingezien op het besloten "alleen voor leden" gedeelte van de website.

Algemene ledenvergadering

Deze vindt dit jaar plaats op 4 april, van 20:00 tot 21:00. Na afloop zal er een lezing worden verzorgd over de geschiedenis van de waterwegen waaraan Driemond ligt.
Plaats: MatchZO, Lange Stammerlandweg 10, Amsterdam (Driemond)