Kringbijeenkomsten op elke eerste donderdag van de maand
Heb je interesse in de historie van Driemond? Denk je er misschien over om mee te doen, of heb je informatie voor de Historische Kring? Je bent altijd van harte welkom op een Kringbijeenkomst! Deze bijeenkomsten worden gehouden elke eerste donderdag van de maand van 20.00 tot 21.30 uur in het MatchZO-gebouw aan de Stammerlandweg 10, 1109 BR Amsterdam (Driemond).

In 2018 zijn de bijeenkomsten op:
1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei, 7 juni, 5 juli, 2 augustus,
6 september, 4 oktober, 1 november en 6 december.

Open Huis op elke 2e zaterdag van de maand
Elke 2e zaterdag van de maand houden we van 14:00 tot 17:00 open huis in "Huize Historica" aan de Lange Stammerdijk 33 (naast de garage van Niesing). Soms wordt er een workshop of voordracht gehouden. Ook kunt u hier terecht met vragen bijvoorbeeld over voorouder-onderzoek. Tevens kunt u lid worden of een van onze boekjes aanschaffen.

In 2018 zijn de open huizen op:
13 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni, 14 juli, 11 augustus,
8 september, 13 oktober, 10 november en 8 december.

Verslagen van de bijeenkomsten en van de algemene ledenvergadering kunnen worden ingezien op het besloten "alleen voor leden" gedeelte van de website.

Algemene ledenvergadering

Deze heeft plaatsgevonden op 5 april jl.