Heb je wat met Diemond en omgeving? Bijvoorbeeld omdat je er woont of gewoond hebt? Vraag je jezelf daarbij misschien af hoe Driemond is ontstaan, hoe het bestuur was geregeld of welke bronnen van bestaan bestonden? Of wellicht vind je het leuk om te weten of je voorouders hier ook al woonden.

Voor al deze onderwerpen kun je bij een historische kring terecht. Ook Driemond kent een historische kring die zich met dit soort zaken bezig houdt. Een aantal enthousiaste mensen hebben hiertoe het initiatief genomen en zijn in 2006 gestart met de Historische Kring Driemond.

We houden ons bezig met het in kaart brengen van de geschiedenis van Driemond en werken gezamenlijk aan zaken zoals het verzamelen van materiaal, het doen van historisch onderzoek, het publiceren van artikelen en boeken en het geven van lezingen.

Heb je ook zin om hierbij mee te helpen? Word dan lid, de contributie bedraagt € 15,00 per jaar. Hiervoor krijgen de leden/donateurs in ieder geval een boekje en een lezing en/of wandeling per jaar.

Download hier het aanmeldingsformulier.

Door u aan te melden gaat u akkoord met onze privacy verklaring waarvan u de inhoud hier kunt lezen.