Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.historischekringdriemond.nl/beeldbank/include/debugger.inc.php on line 114
Image search results - "burgemeester kasteleinstraat" - Beeldbank Driemond / Weesperkarspel

Beeldbank Driemond / Weesperkarspel

Historische Kring Driemond

Image search results - "burgemeester kasteleinstraat"
GNW007.jpg
GNW007.jpgGaaspstraat/Burgemeester Kasteleinstraat111 viewsGaaspstraat/Burgemeester Kasteleinstraat rond 1967 (bouw 1964 e.v.)
In het voormalig kerkwijkgebouw aan het Dorpsplein/Burgemeester Kasteleinstraat is momenteel de kinderopvang 'De Hobbithoeve' gevestigd.
GNW008.jpg
GNW008.jpgBurgemeester Kasteleinstraat79 viewsGebouw van het Groene Kruis aan het Dorpsplein/Burgemeester Kasteleinstraat. Gebouw nu functie o.a. architectenbureau, In het huis rechts op de foto woonden vroeger de zusters Boonstra en Riepma.
GNW009-_.jpg
GNW009-_.jpgBurgemeester Kasteleinstraat78 viewsFoto ongeveer vanaf het dorpsplein. Rechts het kerkwijkgebouw. Ook de huisblokken links, haaks op de Kasteleinstraat hebben diezelfde straatnaam.
GOB067.jpg
GOB067.jpgNiesing65 viewsNiesing had ook auto.s voor de verkoop, zoals deze Ford. In de achtergrond Sluis fabriekscomplex, de weg zichtbaar is de Burgemeester Kasteleinstraat.
4 files on 1 page(s)