Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.historischekringdriemond.nl/beeldbank/include/debugger.inc.php on line 114
Image search results - "merchandise" - Beeldbank Driemond / Weesperkarspel

Beeldbank Driemond / Weesperkarspel

Historische Kring Driemond

Image search results - "merchandise"
GGF056.jpg
GGF056.jpgP. Sluis, fabriek pluimvee-, vee- en vogelvoeder 78 viewsEen reclame-auto voor (o.a.) Sluis Ochtendvoer. Deze dateert nog van voor de komst van Sluis naar Geinbrug. Op de achtergrond de Biljartfabriek Wilhelmina, die gevestigd was (en nog steeds is) aan de Stadhouderskade in Amsterdam.
GGF096.jpg
GGF096.jpgP. Sluis, fabriek pluimvee-, vee- en vogelvoeder 73 viewsDiverse merchandise: kandelaars, kop en schotel en schaal.
GGF097.jpg
GGF097.jpgP. Sluis, fabriek pluimvee-, vee- en vogelvoeder 72 viewsEierdop, ochtendvoer.
GGF098.jpg
GGF098.jpgP. Sluis, fabriek pluimvee-, vee- en vogelvoeder 61 viewsNogmaals de kop en schotel en een wijnglas, beide met het logo, en verder een asbak met een overzicht van het Sluisfabriekscomplex in blauw-wit. Hier ligt Sluis niet specifiek in Geinbrug, maar in Weesperkarspel!
GOB077.jpg
GOB077.jpgNiesing57 viewsDeze asbak relateert waarschijnlijk aan de stro- en hooihandel van Janus Niesing. De hand met weegschaal is vermoedelijk symbool voor de weging van de goederen, het huis zoals aangegeven is waarschijnlijk meer symbolisch voor, dan een afbeelding van een bestaande locatie waar de familie Niesing woonde.
     
5 files on 1 page(s)