Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.historischekringdriemond.nl/beeldbank/include/debugger.inc.php on line 114
Image search results - "stammerdijk" - Beeldbank Driemond / Weesperkarspel

Beeldbank Driemond / Weesperkarspel

Historische Kring Driemond

Image search results - "stammerdijk"
DLF01.jpg
DLF01.jpgSluisfabriek 99 viewsFabriekscomplex Sluis aan de Lange Stammerdijk, op de voorgrond huizen langs het Zandpad. De Gaasp gaat hier over in het (Driemondse deel van het) Smal Weesp, dat tegenwoordig meestal aangeduid wordt als Gaasp.
DLF02.jpg
DLF02.jpgSluisfabriek 92 viewsSluisfabrieken complex, doorsneden door de Lange Stammerdijk. Rechtsonder het eerste stuk van het Zandpad zichtbaar. Volgens bijschrift zou foto uit 1939 zijn.
DLF03.jpg
DLF03.jpgSluisfabriek 151 viewsSluisfabriek, linksonder het Zandpad, achter de provinciale weg met daaraan de begraafplaats. Op de achtergrond de Waterleiding.
DLF04.jpg
DLF04.jpgSluisfabriek 92 viewsNogmaals Sluis vanuit de lucht en van dichterbij. Veel aangemeerde vrachtschepen.
DLF05.jpg
DLF05.jpgSluisfabriek 82 viewsEen latere foto. De bebouwing van de Winterstraat (achter) en de Burgemeester Kasteleinstraat (voorste rij) zijn gerealiseerd. Rechts de Herfststraat en rechtsonder het Zandpad.
DLF06.jpg
DLF06.jpgoverzicht Driemond124 viewsDe drie 'naamriviertjes' duidelijk zichtbaar (Gein, Gaasp, Smal Weesp). Sluis prominent in het midden en de fabriek van Otten aan het Zandpad rechts op de foto.
DLF07.jpg
DLF07.jpgoverzicht Driemond90 viewsIets dichterbij maar zelfde serie als foto DLF06
DLF08.jpg
DLF08.jpgoverzicht Driemond75 viewsEn nogmaals 06 en 07 - nog meer een close-up
DLF14.jpg
DLF14.jpgLange Stammerdijk74 viewsDe Lange Stammerdijk, met midden naar rechts de Stammerlandweg. Tuindersvereniging Driemond was er nog niet, die zou later komen te liggen aan de velden op de voorgrond
DLF15.jpg
DLF15.jpgLange Stammerdijk79 viewsDe Gaasp met links de provinciale weg en rechts de Lange Stammerdijk, met ook hier weer de Stammerlandweg. Ook de huizen links langs de provinciale weg behoren tot Driemond.
DLF19.jpg
DLF19.jpgoverzicht Driemond82 viewsOnder de bebouwing van Driemond langs de provinciale weg, daarboven de Gaasp, dan de Lange Stammerdijk met de garage van Niesing (witte gebouw) en daarboven de Tuindersvereniging Driemond.
Ook de Stammerlandweg (links) en de Burgemeester Kasteleinstraat hier duidelijk.
DLF21.jpg
DLF21.jpgLange Stammerdijk58 viewsProvinciale weg, Gaasp en Lange Stammerdijk. Zijweg rechtsboven is de Stammerlandweg.
49 files on 5 page(s) 1