Goede start!

U heeft ons waarschijnlijk wel gezien tijdens de Oranjefeesten. We stonden in de tent op het plein, achter ons de grote foto van de Sluisfabriek en op de tafel onze trots: Het eerste boekje in een reeks over de geschiedenis van Driemond/Weesperkarspel.

Ook kon u lid worden van onze vereniging Historische Kring Driemond. Tot onze vreugde zijn meer dan 40 mensen lid geworden. Zij kregen het boekje gratis plus het recht op een gratis historische wandeling en een lezing per jaar. De wandeling wordt gehouden op 6 juli a.s. van 14.00 tot 16.00. Leden krijgen nog apart bericht, we gaan waarschijnlijk lopen langs de Stammerdijk waar een aantal bijzondere woningen staan. U kunt natuurlijk ook ter plekke lid worden. We verzamelen in de Matchzo.

Het boekje is nog te verkrijgen bij Bleijenberg en bij het kantoor van de Dorpsraad in de Matchzo voor 3 Euro. Ook een leuk cadeautje voor oud-Geinbruggers.

Op onze tafel lag ook de Historisch Quiz. Die viel niet mee zagen we aan de gezichten van deelnemers die hem ter plaatse probeerden in te vullen. De meesten hebben hun gepuzzel thuis voortgezet.

Lees hier de quiz met antwoorden en de trotse winnaars

Tjark Keijzer